Dansschool 
'The right move'   

Dansen in Nijkerk en Putten bij Dansschool Badabounce Streetdance

Uniek, enthousiast en professioneel
Al ruim 10 jaar zijn wij dé professionele en dynamische allround streetdance school in Nijkerk Nijkerkerveen en omstreken waar wekelijks dansers, vanaf vijf jaar oud, op elk niveau, verschillende lessen volgen in freestyle streetdance. 

Onze lessen hebben een eigen unieke Streetdance stijl en bevatten elementen als hiphop, dancehall, Burlesque, Modern, Popping & Locking en Breakdance. 

Leer dansen op verschillende dansstijlen op jouw niveau
Als danser bij Badabounce leer je per seizoen minimaal vier verschillende choreografieën en maak je kennis met diverse stijlen en muziek. Wij bieden lessen aan voor beginners en gevorderden. Het plezier, kwaliteit en enthousiasme staan bij ons zeer hoog in het vaandel. 

Hiernaast hebben wij, voor wie dansen meer dan een hobby is, zeer succesvolle wedstrijdteams en een selectie in verschillende leeftijdscategorieën. Zij reizen het hele land door voor wedstrijden en verzorgen tevens optredens en workshops op scholen, evenementen en muzikale modeshows. 

Dansstudio Nijkerk
De streetdance lessen worden gegeven in een eigen dansstudio in Nijkerk compleet met twee kleedkamers, toiletten ergonomische dansvloer, airco en spiegels. Ieder jaar zijn er voor al onze dansers twee momenten van grote voorstellingen waarvan de eindshow tegen de zomer plaatsvind in een echt theater. Lees hier s over de verschillende lessen! 

Wedding dance
Badabounce is de plek voor bruidsparen die de tradities overboord gooien en hun bruiloftsgasten willen verrassen met een knallende funky openingsdans. Check snel onze speciale wedding dance pagina!

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram