Dansschool 
'The right move'   

Badabounce; Voor een professionele en swingende openingsact van uw bedrijf of evenement!

Wilt u uw nieuwe locatie, bedrijf of evenement op een bijzondere unieke en spetterende manier onder de aandacht brengen? Badabounce helpt u om deze wensen te realiseren. Inmiddels hebben wij door de jaren heen al vele(openings)acts mogen verzorgen, variërend van modeshows, dansworkshops, sportevenementen, achtergronddans tot aan complete acts met muziek en zang. Omdat wij ons in vele dansstijlen thuis voelen en over een breed en gevarieerd ledenbestand beschikken van jong tot oud, kunnen wij u helpen aan een op maat gemaakte openingsact. In samenspraak stellen wij het thema met u vast, het aantal dansers en de verdere wensen zoals bijvoorbeeld muziek, zang en aankleding en brengen wij uw evenement tot leven. 

Bekijk hieronder enkele projecten die wij tot op heden hebben gedaan. Wilt u meer informatie bel of mail ons dan gerust via 06 422 133 99 / info@badabounce.nl of vul het contactformulier in.  


Opening Gedichtenbankje binnencentrum Nijkerk
Wij mochten samen met de makers, fanfarekorps, sponsoren, ID-DJ Entertainment Groep en wethouders het gave gedichtenbankje op het plein openen met een bijpassende dansact 'take a break'.

Opening voetbalderby NSC - Sparta Nijkerk 
Badabounce Streetdance Nijkerk mocht de opening verzorgen tijdens de beladen voetbalderby in Nijkerk tussen NSC en Sparta Nijkerk op zaterdag 18 maart 2017. Met een groep van negen willekeurige dansers dansten de ladies met veel plezier een speciaal ingestudeerde choreo op het nummer 'Gas op die Lollie'. Ook maakten zij een haag van pompons bij de opkomst van de spelers. 


Opening nieuwe Jumbo Rob Veltink
Rob Veltink benaderde ons om de opening van zijn nieuwe winkel op spectaculaire wijze te openen. Na een paar korte gesprekken kwamen we samen op een uniek en tof concept. Samen met een live zangeres op het toepasselijke nummer 'Hello' verzorgden wij de dans inclusief winkelmandjes ;). Beelden van het optreden vanaf 2.30 minuut.

 

Mainstage dansers tijdens Festival Nijkerk 600
Tijdens de viering van het 600-jarig bestaan van Nijkerk waarin diverse grote artiesten optraden, zijn ons dansers ingezet. In de weken vooraf maakten wij voor de optredens van verschillende artiesten een choreografie die samen werd gerepeteerd. De uiteindelijke uitvoering was iets waar we heel veel positieve reacties op ontvingen en bijzonder trots op zijn. 


 

Modeshow voor Countrymill Nijkerk
Een spetterende ruitermodeshow getoond door Badabouncers in de leeftijd van 9 jaar en ouder. De opdracht was het lopen van een modeshow met bijpassende en zelfgemaakte choreografieën. De dansers werden in dit geval geselecteerd op de juiste maten. Na de show konden de bezoekers direct de kleding kopen in de winkel.  


Badabounce verzorgt Kinderdisco horecadag 2016

Kinderdisco Horecadag Nijkerkse Ondernemers Vereniging
Samen met Entertainer Frankie Stardust en een live DJ mocht Badabounce de kinderdisco verzorgen voorafgaand aan de avond van Horecadag 2016 in Nijkerk. Wij verzorgden een dansworkshop voor de vele aanwezige kinderen. Ook traden een aantal van onze kindergroepen op en kijken we terug op een super leuk discofeest. 

 

Sinterklaas intocht Nijkerk
Sinterklaas heeft al jaren het rechtstreekse nummer van Badabounce om wat danspieten mee te sturen bij de Sinterklaas intocht in Nijkerk. Maar wij hebben met alle Nijkerkse kinderen ook al twee keer de Sinterklaas verrast met een unieke en vooraf ingestudeerde dans. 

http://nijkerk.nieuws.nl/nieuws/54868/video-de-sint-shake-oefenen/


Optreden tijdens Volleybal interland Ned-Aus 15 mei 2012
Tussen de sets door van de door Nederland met 3-1 gewonnen Interland mochten wij het publiek vermaken met een dansoptreden. 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram