Dansschool Badabounce 

'The right move'   

Dansdocenten Badabounce: Professioneel, creatief en enthousiast!

Jantina

Jantina

Creative Director & Dansdocente

Over Jantina vulde haar hele jeugd en tienerjaren met ballet waarmee zij een zeer goede basis legde om ook andere dansstijlen te ontdekken. In 2002 volbracht zij een officiële opleiding tot dance-instructor. Na een aantal jaren lesgeven, werden begin 2006 plannen gesmeed voor een eigen dansschool. Het resultaat hiervan is dat op 1 september 2006 Dansschool Badabounce officieel van start is gegaan. Jantina heeft zich bewezen als een veelzijdige choreografe die alles uit haar dansers weet te halen zonder de persoonlijke aandacht en het sociale contact te verliezen. Door het volgen van lessen bij diverse internationale choreografen heeft zij zich allround gespecialiseerd in meerdere dansstijlen. Deze kennis verwerkt ze graag in al haar choreografieën wat ervoor zorgt dat je als danser bij Badabounce met een grote variatie aan bewegingen en muziek te maken krijgt!

Jarno

Jarno

Choreograaf & Dansdocent Badaboyzzz

Over Jarno is al vanaf de start van Badabounce achter de schermen zeer actief. Onder de hoede van Jantina en met een flinke dosis doorzettingsvermogen leerde Jarno de fijne kneepjes van het dansen en lesgeven. Hij volgde daarnaast intensief Urban en Hip Hop lessen bij een gerenommeerde dansschool in Utrecht. Jarno is inmiddels voor het 7de jaar coach van de vier Badaboyzzz-groepen. Waar de jongens behalve coördinatie, uithoudingsvermogen en kracht diverse dansstijlen wordt aangeleerd. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de kidsgroepen in Putten en de 15-17 groep. Stoer en een hoge entertainmentwaarde zijn kenmerkend voor de choreografieën van Jarno. Met zijn wedstrijdgroepen Zero Gravity en United won hij de afgelopen jaren 20 titels bij diverse landelijke danswedstrijden.

Paul

Paul

Positie Docent Breakdance beginners

Over Paul ‘breakt’ al sinds zijn jonge jaren en had even een stop totdat zijn idool de Koreaanse “Hong 10” in 2013 wereldkampioen werd. Paul raakte geïnspireerd en ging direct weer aan de slag. Zijn doel is om zo origineel en vloeiend mogelijke bewegingen te bedenken en toe passen in zijn choreo’s. Met veel plezier geeft hij de beginnersgroep Breakdance bij Badabounce les waarin de basis van het breakdance op een veilige en leuke manier wordt aangeleerd. Iedereen is welkom.

Sabrina

Sabrina

Positie Docente Hip Hop & Streetdance

Over Sabrina danst zelf al ruim 16 jaar en geeft inmiddels ook al vijf jaar les in diverse dansstijlen van musical tot aan hiphop. Sabrina is afgestudeerd aan de Sportacademie in de specialisaties Bewegingsagogie, dans en fitness. Bij Badabounce geeft zij les aan de groepen Hiphop en Streetdance 13-14 jaar in Putten. Haar lessen kenmerken zich door een hoog energieniveau en gevarieerde choreografieën die passen bij de unieke stijl vrije stijl van Badabounce. Zij is erg enthousiast en weet dit over te brengen op haar dansers. Dit maakt de les van Sabrina ook nog eens gezellig.

Shanna

Shanna

Positie Docente Streetdance

Over Shanna is een ervaren en breed geschoolde dansdocente. Toen zij zelf nog 'klein' was kreeg zij zelfs nog les van Jantina. Shanna is dan ook bekend met de Badabounce-flow en draagt deze iedere vrijdag over aan de Swingkids, Dancekids 3 en Tieners 1. Haar lessen zijn gezellig en er wordt hard geoefend.

Stacey

Stacey

Positie Docente Modern & Streetdance

Over Stacey is haar hele leven al bezig met dansen. Begonnen met klassiek en jazz en later ook actief in hiphop. Afgestudeerd aan de Utrechtse Dans Academie is Stacey opgeleid tot danser, docent en choreograaf. Inmiddels heeft zij ook haar HBO-diploma Bachelor docent & dant bij ArtEZ behaald. Tijdens haar studiejaren heeft zij zich verdiept in diverse dansstijlen zoals Modern hedendaags en Afrikaans contemporary. Deze kennis en variatie zorgt voor verrassende en unieke choreografieën die veel verschillende dansers aanspreekt. Haar lessen kenmerken zich verder door een hoge intensiteit, steile leercurve en plezier. Stacey geeft les aan de Tieners 12-13 jaar, Modern en Volwassenen in onze vestiging in Putten.

Ivan

Ivan

Positie Docent Breakdance gevorderden

Over Ivan is al een aantal jaren een vaste kracht binnen ons docententeam voor de Breakdancers. Hij heeft al snel beginners van diverse leeftijden naar een hoger niveau gebracht en is verantwoordelijk voor de gevorderden.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram